Ons Team!

Naast de goede kwaliteit, vinden wij sfeer en persoonlijkheid ontzettend belangrijk. Hieronder ontmoet je ons enthousiaste team!

Djofre van Woudenberg |Gewoon een leuke vent, niks bijzonders.

Lievelingsdier: Mijn lieve hond Rayla.

In 2014 startte ik het bedrijf de Koffiefiets en tot op de dag van vandaag sta ik nog steeds met veel energie achter de bakfiets. Vooral in de ochtenduren verzorg ik graag de koffie. Ik ben écht een ochtendmens, je kunt mij niet vroeg genoeg wakker maken. Een ristretto, een dubbele espresso met een beetje opgeschuimde warme melk, is mijn lievelingskoffie. Een heerlijke start van de dag!

Naast koffie ben ik ook stapelgek op pizza. Natuurlijk pizza eten, maar ook zeker het bereiden daarvan, de totale beleving. Er is zoveel mogelijk met dit product. Ik hou van de variatie van bodems en beleg. Net als met koffie heeft iedereen een eigen smaak. Dat maakt het product zo uniek.

Eigenlijk heb ik maar een paar keer in mijn leven een perfecte pizza gegeten. Het moment dat écht álles klopt is voor mij uniek. Van de sfeer, omgeving en smaak tot presentatie, inclusief de wijn die daar perfect bij past. Naar zo'n wauw-moment kijk ik uit! Iedere dag weer.

Freek van Es(presso;)| Het brein achter de firma.

Droom: boekhouder worden

Al sinds de start van de Koffiefiets ben ik erbij en sinds een paar jaar mede-eigenaar. In 2015, in Australie, begon mijn koffie-avontuur pas echt met een Flat White. Met uitzicht op de Blue mountains je eerste echte koffie, wat wil je nog meer? Sindsdien is er een wereld voor mij open gegaan en kan ik koffie niet meer wegdenken in mijn leven. 

Tijdens onze Toscaanse inspiratiereis ben ik gek geworden op de Italiaanse keuken en alles wat daarbij komt kijken! Daarom ben ik heel erg blij met onze nieuwe pizzafiets en is het iedere dag weer een feest om de aller lekkerste pizza's uit de oven te toveren. 

Kim Stekelenburg | Het zonnetje in huis. 

Hi, mijn naam is Kim!

Mijn motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Wat is er nou mooier dan de dag positief beginnen?

Daarom start ik de dag altijd met een vers theetje. Mijn eerste werkdag bij de Koffiefiets was dan ook bij de afdeling verse thee; van een 'hartendief' tot 'pluk de dag' en nog veel meer soorten.

Naast een lekker warm theetje ben ik ook dol op heerlijk vers ambachtelijk schepijs. Iets waar je mij 's nachts voor wakker kunt maken. Djofre kwam dan ook met het idee: Kim als ijsmeisje achter de ijsfiets. Na jaren ervaring in een ijsalon is mij dat op het lijf geschreven.

IJs smaakt niet alleen heerlijk, maar uit onderzoek blijkt ook dat een bepaald deel van je hersenen geactiveerd word tijdens het eten van ijs.

Een teken van emotioneel genot, wat ervoor zorgt dat je gelukkiger wordt!