Ons Team!

Naast de goede kwaliteit, vinden wij sfeer en persoonlijkheid ontzettend belangrijk. Hieronder ontmoet je ons enthousiaste team!

Djofre van Woudenberg |Gewoon een leuke vent, niks bijzonders.

In 2014 startte ik het bedrijf de Koffiefiets en tot op de dag van vandaag sta ik nog steeds met veel energie achter de bakfiets. Vooral in de ochtenduren verzorg ik graag de koffie. Ik ben écht een ochtendmens, je kunt mij niet vroeg genoeg wakker maken. Een ristretto, met een beetje opgeschuimde warme melk, is mijn lievelingskoffie. Sterk en een beetje zoet. Een heerlijke start van de dag!

Naast koffie ben ik ook stapelgek op pizza. Natuurlijk pizza eten, maar ook zeker het bereiden daarvan en de totale beleving die er bij komt kijken. Bakken in het zonnetje en goede muziek erbij kan ik iedere dag wel pizza bakken. Er is zoveel mogelijk met dit product. Ik hou er van om te variëren met beleg en bodems, net als met koffie. Dat maakt deze producten zo uniek.

Eigenlijk heb ik maar een paar keer in mijn leven een perfecte pizza gegeten. Het moment dat écht álles klopt is voor mij uniek. Van de sfeer, omgeving en smaak tot presentatie, inclusief de wijn die daar perfect bij past. Naar zo'n wauw-moment kijk ik uit! Iedere dag weer.

Freek van Es(presso)| Het brein achter de firma.

Al sinds de start van de Koffiefiets ben ik erbij en sinds een paar jaar mede-eigenaar. In 2015, in Australie, begon mijn koffie-avontuur pas echt met een Flat White. Met uitzicht op de Blue mountains je eerste echte koffie, wat wil je nog meer? Sindsdien is er een wereld voor mij open gegaan en kan ik koffie niet meer wegdenken in mijn leven. 

Tijdens onze Toscaanse inspiratiereis ben ik gek geworden op de Italiaanse keuken en alles wat daarbij komt kijken! Daarom ben ik heel erg blij met onze nieuwe pizzafiets en is het iedere dag weer een feest om de aller lekkerste pizza's uit de oven te toveren. 

Caitlin Thone | Het zonnetje in huis. 

Hi, ik ben Caitlin, de eerste die het aandurfde om bij de koffiefiets te komen werken!
Ik wist aan het begin nog niks van koffie af, maar inmiddels kan ik niet meer zonder. Koffie is iets waar ik erg vrolijk van word, maar ik zal vast niet de enige zijn ;)


Verschillende soorten koffies maken is echt een hobby geworden. Ik vind het erg leuk om te doen en daarnaast valt er nog genoeg te leren. Ik ben vooral geïnteresseerd in latte art en probeer hier steeds beter in te worden.
Mijn favoriete koffie is een flat white.